İrfaniye Ortaokulu


Vizyon: Öğrencilerimiz için; Yaparak, yaşayarak ve deneyerek öğrenme olanağı sağlayan, Öncelikle özgüvenini kazanmış, Yaşam boyu öğrenmede sınır tanımayan, Nitelikli bireyler yetiştirilen bir ortam yaratmak. Biliyoruz ki; Çocuklar geleceğimizdir. Hedefimiz; Sahip olduğumuz potansiyelin farkına vararak, geleceğimizi; Siz velilerimiz, çalışanlarımız ve mezun öğrencilerimizin ortak çabası ile oluşturmaktır. İstiyoruz ki; Okulumuz İrfaniye İlköğretim Okulu öğrencileri, Her şeyin en iyisini yaparak her alanda Bir Mustafa Kemal gibi öncü olsunlar. Biz kendimize güveniyor;

Misyon: Yetiştirdiğimiz öğrencilerin yapıtlarını, yaptıklarını görmek, Övünçlerin en büyüğünü yaşamak için varız. Öğrenmeye istekli bireyler yetiştirmek için varız. Sevgi dostluk ve anlayış içerisinde yaşam mücadelesini hep kazanacak, kaybettiğinde kaybettiklerinden ders alacak böylece hiç kaybetmeyecek bireyler yetiştirmek için varız. Tüm insanlara saygılı, güvenilir, bencillikten uzak kuşaklar yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 09:00 - 15:20
Isınma: DOĞALGAZ
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuz Nilüfer İlçesinde gerçekleştirilen Nilüfer spor şenliklerinde İlçe düzeyinde katıldığı her yarışmada önemli başarılar elde ederek hem madalyalar hem de kupalar almıştır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02244951014

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://irfaniyeortaokulu.meb.k12.tr

Adres - İrfaniye Mah.İrfaniye Cad. No37/1 Nilüfer/BURSA

Öğretmen :7
Öğrenci :91
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :2750
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - İrfaniye; Nilüfer ilçesine bağlı bir mahalledir. İzmir yolu üzerinde Görükle ile komşudur.

Adres - İrfaniye Mah.İrfaniye Cad. No37/1 Nilüfer/BURSA

Ulaşım Küçük Sanayiden belli saatlerde kalkan minibüsler ile sağlanmaktadır. Ayrıca büyükşehir belediyesi otobüsleri gün içerisinde köyümüzden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 25 KM İLÇE MERKEZİNE 15 KM